بازداشت یک شهروند به دلیل ارائه خدمات اینترنتی؛ انتساب همکاری با عناصر «جاسوسی»

یک شهروند در تهران که در زمینه تامین خدمات اینترنتی از جمله وی‌پی‌ان، همزمان با درگیری‌های نظامی اخیر و محدودیت‌های گسترده اینترنت فعالیت داشت، بازداشت شد. همزمان، ویدیویی از اعترافات اجباری این فرد منتشر شده که در آن اتهاماتی در ارتباط با همکاری با عناصر منتسب به «جاسوسی» علیه او مطرح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از تسنیم، یک شهروند در تهران بازداشت شد.

این رسانه نزدیک به نهادهای امنیتی، با انتشار ویدیویی از فردی به نام «حامد»، مدعی شده است که وی از طریق ارتباط با یکی از دوستان خود در کانادا اقدام به ایجاد «پل‌های ارتباطی اینترنتی» کرده و این دسترسی‌ها را در اختیار افراد مشخصی قرار می‌داده است.

در این ویدیو، پیش از آغاز سخنان این شهروند، عنوان می‌شود که او «به‌طور ناخواسته زمینه دسترسی جاسوسان به اینترنت» را فراهم کرده است. در ادامه این گزارش ویدیویی، ادعا شده که این ارتباطات به «افشای موقعیت‌های حساس و نظامی» و در نهایت به «کشته شدن شماری از شهروندان، از جمله زنان و کودکان»، منجر شده است.

این شهروند در ویدیوی منتشرشده اظهار می‌کند که با هدف کمک به هم‌وطنان خود اقدام به ارائه خدمات اینترنتی کرده و از طریق دوستی در کانادا، فایل‌های پیکربندی (کانفیگ) را دریافت و در اختیار دیگران قرار می‌داده است. وی در پایان این ویدیو، بابت اقدامات خود ابراز پشیمانی می‌کند.

شرایط ضبط این ویدیو و صحت اظهارات مطرح‌شده در آن مشخص نیست. همچنین، هویت کامل، محل نگهداری و وضعیت حقوقی این شهروند تا زمان تنظیم این گزارش در دسترس قرار نگرفته است.